Fight the fire

Insåg idag att min självutlösare är trasig, eller något fel är det på den. Det går ibland och ibland är den totalt omöjlig.. Surt, skulle verkligen behöva några bilder snabbt på mig själv, men tur att jag har vänner som verkar kunna ställa upp som fotograf! Nu är det på tiden att jag sätter mig framför läxbunten.. Ciaociao!
Blev veckans blogg hos My, så roligt! :)

c'est la vie

Model: Elvira & Olivia Photo: Me

Filtar och värmande tekoppar har varit mina bästa vänner de senaste veckorna, men nu verkar solen äntligen ha återvänt. Har saknat dig kolossalt.

Walking on the moon

Bildredigering i högsta hugg och lyssnar på aspeppande musik. Behind the scenes från dagens fotografering med Olivia och Elvira. Tänkte egentligen sticka ner till staden och umgås med några vänner, men termometern visade 2.5 grader och då blev det no no för mig.

Någon frågade vad jag använde för program då jag redigerade bilder. Jag använder photoshop cs5. Todiloo!

Himlen är oskyldigt blå

Model: Rebecca // Photographer: Me
Goderkväll! Jag har just kommit hem från Robin där vi var ett gäng störtsköna folk. Idag tvingade jag mig upp för att se systerysters fotbollsmatch - ett gäng gamla damspelare mot det nuvarande beteseledamlaget, resultatet blev 3-3. (Syrran var tvungen att låna mig fotbollsskor, så hon fick stå ut med för små skor en hel match. YIACKS) Det pirrade i mina ben, det är obegripligt hur mycket jag saknar att springa runt som en galning och jaga en boll. Skulle mer än gärna sparka lite boll. I övrigt har jag insett att Ted Gärdestad är himla mysig att lyssna på och svenskmusik överhuvudtaget är underbart. Det är alltid så vackra texter.

2011.09.10

Hej folks!
Försöker göra en portfolio, så jag letar bilder, redigerar bilder och tänker så det knakar. Jag har ingen aning än vad kvällen leverar, har beslutångest till 100. Ska jag stanna hemma och spendera kvällen framför datorn eller ska jag bowla och göra slut på mina sista kronor? Är rätt knäckt efter några timmars sömn och stiga upp 6.45 på en lördag var ingen hit.. So I guess det första alternativet är rätt lockande.
HA EN BRA LÖRDAG!

2011.09.09

Model: Rebecca // Photo: Me

Regnet öser ner som det har gjort i hela veckan, men med några uppehåll.. Hade ingen lust att cykla till skolan, men fick skjuts av Malins pappa. Vilken tur! Började 12.20 och hade en lektion där vi såg filmen troja, sen var det slut för idag. Softa fredagar som denna är välbehövda:)

Let the sun shine through

Model: Rebecca // Photo: Me

Ännu en skolvecka som passerat, så nu ligger jag i mitt rum helt utslagen och tänker börja se true blood säsong 2 med sveriges snygging Alexander. Det är galet hur fäst man kan bli vid en serie så snabbt!


Nineteen years old girl from northern Sweden.
This is my photo diary.


•pernillasundberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0