Hallon och jordgubbssorbet

Ingredienser. (Klickbara bilder)
Har gjort för andra gången en helt awesome sorbet. Syrlig och fräsch. Om man vill kan man tillsätta lite socker och man vill ha en liten sötare variant. Frysta jordgubbar, frysta hallon, apelsin/banan juice och apelsin/passions juice. Fyra ingredienser blir en grym sorbet. Enligt mig iallfall..

Sockersött

Eftersom jag inte har några bilder att visa upp eller något intressant att skriva på, nu då jag är sjuk. Så tänkte jag visa Annas goda kreationer från kalaset igår. Missade att fota hennes kletiga fudgekaka, som smakade gudomligt.

Happy birthday to you

Anna fyller 17 år och bjöd på ett kolossalt sött kalas. Fiskedam, sätta knorren på grisen och allt vad kalas innebär. Gott fika också. Sitter nu hemma och lyssnar på musik och deppar över att april vädret har kommit, med slask och snö.

Laughing out loud

Ledig mitt i veckan är uberhärligt. Bakade två sorters kakor och bjöd några klasskompisar på fika. Kortspel, en fulkaka och massa skratt. Nu är det dags att återvända till verkligheten och läsa lite läxa..

You spin my head right round

Testade olika redigeringar och actions idag i photoshop.


Bananas

Bananglad
Käkar just nu upp min goá banan, grymt underskattade må jag säga. Jag kan vräka i mig en hel klase bananer, så gott är det. Slutade 12.55 idag, alltid lika härligt. Hade gärna haft så hela varenda dag, varenda vecka.

Blue fruit tea

Ligger hemma och dricker varmt te, mådde inte speciellt bra i morse.. Skulle vilja baka macarons, men vi har för lite ingredienser till det, så jag får nöja mig med en te kopp och lite film tittande. Ha en bra dag!

I like gifts

Madelené kom hem med en present till mig från Irland. Ett gulligt halsband med en kamera på. Hon tyckte att det skulle passa mig och jag tror hon har fullständigt rätt! Väldigt finurligt halsband.

Don't forget to smile today

Sovmorgon till tio över elva är aldrig helt fel, hann till och med att fota hur jag såg ut idag.
Åkte cykel hem till Malin idag efter skolan, vi klämde ihop oss tre stycken på cykeln. Det gick finfint då Robin tog över, för jag var helt enkelt dålig. Drack mormors saft och spelade skip-bo istället för att plugga, hade lite ångest, men vi var glada ändå!


Nineteen years old girl from northern Sweden.
This is my photo diary.


•pernillasundberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0