An angel on each arm

Modell: Rebecca & Madde Foto: Jag

Fotade med Rebecca och Madde för två helger sedan, om jag inte minns fel. Här är en av alla de 500 bilderna vi tog! Det är så mycket att hinna med i skolan, så här i slutet av terminen, så det är knapert om tid till annat tyvärr... Dock blir det snart ändring på det, när jullovet kommer. Kan redan nu känna hur underbart det kommer att bli utan läxor, slippa stiga upp klockan sju på morgonen, hinna se dagsljuset och slippa stressen inför prov.
....Tre dagar kvar tills jag sitter i bilen ner till Stockholm och inväntar flyget på Arlanda, som ska ta mig till Thailand. Nyss var det åttiosex dagar kvar. Galet.

Kärlek i paket

Fick julklappar igår, iih lika glad som ett litet barn blev jag. Eftersom jag och familjen stycker till Thailand över jul, så fick jag faktiskt öppna dom igår. Öppnade till och med pappas och hela familjens, var verkligen på hugget. Det är så kul att öppna paket.

06.12.2011

Jappjapp, nu är det officiellt påväg mot jul.

♦Snö som täcker marken. (TACK OCH LOV)

Andra advent är förbi.

Några luckor från kalendern är nu öppnade.

Julmusik spelas överallt.

Okej, bilderna hör inte riktigt hemma i detta inlägg, liksom blommigt påslakan och inget juligt alls. Men jag var bara tvungen att visa min nya kopp, är störtförälskad i den. Lite liten, men underbart fin. Väckarklockan fick hänga med på ett hörn också, hehe. Nog om det, jag har fotat hela helgen så det kommer förmodligen dyka upp några bilder här på bloggen asap. 


Christmas tea

Inleder julen med en stor fet tekopp med smak av julen och lite julmusik i bakgrunden. Behövligt, gott och myspys. Lär gå runt med en sådan kopp fast limmad i min hand halva december. Öppnade förövrigt första luckan av min chokladkalender idag! Livet är på topp.


Nineteen years old girl from northern Sweden.
This is my photo diary.


•pernillasundberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0