Sunday inspo B&W

Source: Weheartit

Svartvitt måste vara bland det vackraste som finns.

Kräftskiva

Kräftskiva med familjen, smaskit. Dock blev det mer annat än kräftor för mig, åt endast en! Väldigt konstigt, för att vara mig, brukar annars trycka i mig så många det får plats i magen.. Smakade färsk kronärtskocka, som jag åt med nöje istället och mammas hemmagjorda färskost. Gott gott!

Pepercrane

Skola i morgon. ångest och panik på en och samma gång. Sommaren har rusat iväg och jag har inte alls hunnit med allt roligt, som jag skulle ha viljat. Fast att få träffa alla goa och glada klasskamrater blir riktigt kul! Iallafall så tänkte visa hur extremt kreativ jag var igår, lärde mig faktiskt att vika papperstranar. Tyckte att det behövdes något i fönstret, och jag har sett andra som hängt upp papperstranar och det är så himla gulligt och enkelt. Så där ska dem definitivt få hänga ett tag. Jag har verkligen underskattad konsten att vika papper, "orgiami" så att säga. Det var väldigt kul och man kan skapa så vackra kreationer med ett helt vanligt papper. Kommer vika fler gånger utan tvekan, kanske en kolibri eller en svan nästa gång, det hade varit rätt fint att hänga upp i fönstret eller ha någon annanstans. Jaja, bilderna är ju inte en tia, men dem fick vara med ändå. Sovgott och hoppas ni får ett bra läsår allihopa!

Love is all

Lite nytt och fint i kameraväskan som jag inhandlat denna sommar. Passade på att köpa lite film till kameran idag, då jag liks var på stan med några vänner. Så nu kommer jag gå runt och knäppa kort på allt möjligt fint. Hur som helst, så lyssnar jag på John Mayer och några andra sköna typer och försöker förbereda mig mentalt inför skolstarten nu på måndag.. Hade gärnat lutat mig tillbaka några veckor till och chillat, but that's not the case unfortunately.

Peace of mindPhotographer: Me // Model: Rebecca

Sitter och tittar på Oliver Twist istället för att vistas ute i det vackra vädret. kan bero på att jag klev upp kring tolv i dag, kanske tredje gången på hela sommaren det händer och jag kände att jag behövde det, dessutom hade jag en toppen dröm.

Jag gillar dem här bilderna. Speciellt ljuset på den första och färgerna, synd bara att vi inte tänkte på tröjkanten. Hare!

Wild&Wicked


Photographer: Me // Model: Rebecca

Godkväll!
Har sprungit runt på Umeås gator hela dagen idag med Amanda och shoppat in lite nytt och fräscht inför hösten. Inhandlade också ett till objektiv och det känns mer än underbart. Ett bra allt i allo objektiv, som jag verkligen var i behov av. Hur som helst.. hade jag tänkt mig till Robban ikväll, men kände mig lite ringrostig så kvällen bjuds istället av te i mängder och film med mamma och pappa och en varm gosig filt. Chillapill..

Sleeping beauty

Photographer: Me // Model: Rebecca

I fredags jobbade jag min sista dag på campingen i sommar. Nu ledighet, softa och sol. Bättre kan inte livet bli för tillfället! Satt ute i solen idag, i sveriges mysigaste by och chillade med morfar och mamma (fräknarna dök upp en efter en som på beställning, vilket gillas). Kvällen avslutas med citronte, avokadomacka och shrek. ADIOS amigos!

Sweet harmony

Photographer: Me // Model: Madde // Assistent: Malin

En bild på Madde sedan vi var ute och fotade en solig kväll. Tillskillnad från idag, så var verkligen vädret makalöst den dagen. Ska väl snart trotsa regnet igen och ta på mig min sjömanskappa och dra på stövlarna, sedan traska ut med Nova. Förresten, så har jag blivit stormförtjust i en mössa som legat hemma och skräpat i några år, som jag nu rotat fram och använder konstat .  Hej så länge!

Sushi time

Mina graciösa sushis med kräftskjärtar och avokado, som jag och familjen käkade igår. Det satt bra i kistan, utan tvekan. Det är nödvändigt att få skryta på mina talanger ibland (mina talanger är mer än få.) Nu rullar jag formligen fram efter ännu en gormémiddag. Känns som det enda jag gör är att vräka i mig mat... Anyways vädret är varken uselt eller bra, mer apatisk kan man antagligen inte bli vid det här laget. Det blir nog några filmer under kvällensgång. PEACE VÄNNER.

When you're out of the blue and into the black

Foto jag // Modell Ortis
Har en stor laddning med bilder som behöver behandlas. Har veckan räddad, det är otroligt bra med tanke på veckans väderprognos regn, regn, regn. Har lagat apgod sushi som plock till middagen och äntligen fått upp gardiner på mitt annars nakna fönster och råga på allt köpt en ny trådlös mus till datorn. Jag förtjänar en myskväll på andra sidan älven ikväll med mina fina. Peace!

Chchchcherry

Vi inhandlade ett lass med körsbär igår, vilket jag med nöje proppade i mig. Alldeles röda och söta. Det var alldeles omöjligt att motstå ett körsbärs eller två. Tänkte också säga att en ny design är på plats. Simpelt är bra. Lite små justeringar lär dyka upp, men kände att jag behövde komma igång med bloggningen nu.

PEACE OUT!


Nineteen years old girl from northern Sweden.
This is my photo diary.


•pernillasundberg@gmail.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0